ČITATELJSKI KLUB OBILJEŽIO BLAGDAN VALENTINOVA

U četvrtak, 9. veljače 2023., održan je još jedan sastanak našeg čitateljskog kluba, no ovaj put u valentinovskom ozračju!
U ugodnoj atmosferi naše knjižnice, članovi su razgovarali o romanu Mala pariška knjižara autorice Nine George, koji su izabrali na prošlome susretu, s namjerom obilježavanja Valentinova.
Roman Mala pariška knjižara članovima se jako svidio, primijetili su kako je prepun citata, životnih mudrosti koje je vrijedno zabilježiti, oko čega su se posebno potrudili i aranžirali malu „izložbu“ posvećenu romanu. 
Zaključili su da je roman svakako vrijedan čitanja, potiče na duboko promišljanje svijeta pojedinaca i posljedica njihovih odluka – ostati zauvijek zarobljen u prošlosti ili otići, otisnuti se u neku novu životnu avanturu – te ostavlja poticajan i topao osjećaj oko srca još dugo nakon čitanja, a upravo to je i bio cilj prilikom odabira ovoga romana u okviru obilježavanja Mjeseca ljubavi! ❤
Idući susret planiran je za 9. ožujka 2023. u 18h, a naslov koji su članovi odabrali za čitanje jest Hotel Wartburg Zorana Žmirića!
Pridružite im se!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn