Multimedijalni kamp 2018

Multimedijalni kamp 2018. (MMK18) u Centru za kreativna rješenja, u Rasoji pored Lovinca, zatvara se umjetničkim boravkom mladih umjetnike iz Njemačke i Hrvatske u trajanju od 28.8. do 7.9. 2018. godine te izložbom koja će se održati 5.10. u 19 sati u prostorima Narodne Knjižnice Gospić (http://snk-gospic.hr/).

Zajednička izložba radova dokumentira umjetničko istraživanje o temama odnosa prirode, okoliša, ekologije i umjetnosti. Izložbu će se moći posjetiti do 12.10. 2018. godine u radno vrijeme knjižnice, a potom putuje na turneju u Njemačku.

Tijekom kampa radile su se radionice, diskusije i prezentacije te grupni i samostalni rad koji je umjetnicima omogućio uvid u tematiku samoodrživosti, off-grid života i permakulture te time obogatio njihovu umjetničku praksu.

Kamp organizira Udruga kultura i edukacija iz Lovinca (www.uke.hr) kao dio programa Multimedijalnog kampa i razmjene mladih pod nazivom Possible Futures for Creative Youth podržan od Ministarstva kulture, Erasmus + programa i Zaklade Kultura nova.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn