U subotu, 21.10.2023. održana je još jedna pričaonica tete Verice pričalice

U subotu, 21.10.2023. održana je još jedna pričaonica tete Verice pričalice na temu ”I ti možeš biti uspješan i ostvariti svoje snove” na kojoj je djeci , kroz životne priče predstavila neke od najuspješnijih ljudi kroz stoljeća, a koji su također nekad bili dječaci i djevojčice.
Bilo je tu istraživača, znanstvenika, umjetnika, sportaša, vojskovođa . Kroz kratke isječke njihovih životnih priča djeca su mogla čuti i poruke koje su upućene djeci kao poticaj.
I odrasli su uživali u pričama jer su se podsjetili na te , već pomalo s njihove strane zaboravljene ljude i njihove uspjehe kojima su zadužili čovječanstvo.
Iako su djeca u najranijoj vrtićkoj dobi zaigrana, i u ranoj školskoj dobi još nedovoljno osviještena o svojim mogućnostima, ipak su iskazali želje o još njihovim eventualno budućim, neostvarenim, snovima.
Uloga roditelja je i ovdje neupitna jer prateći razvoj djeteta, njegove osobine, sposobnosti, sklonosti, talente od malena, mogu pozitivnim primjerom i pozitivnim poticajima potaknuti u djetetu znatiželju i njegove unutarnje spoznaje o sebi.
Hvala svima koji su sudjelovali i do skore nove pričaonice , njegujte i potičite svoje snove!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn